✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
Kontakt os: [email protected] / +46(0)8-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Ubrugelige husmorsknep og hvad du I stedet burde satse på

Ubrugelige husmorsknep og hvad du I stedet burde satse på
23 august, 2019 admin
I Blogg

Engang imellem hører man om et helt utroligt knep, der skal gøre underværker mod bumser, gøre dig tyndere eller lignende. Mange gange er disse husmorstricks dog ret ringe, når det kommer til stykket. Ideen er god nok, men det virker ikke så godt i virkeligheden. Her er nogle eksempler på sådanne tricks, og hvad du bør prøve i stedet!

SELVBRUNER MED KAKAO

Okay, det lyder jo ret godt, at man kan blande lidt kakao i hudcremen og pludselig blive meget mere solbrun. Men hvor praktisk er dette egentlig? Selvom du muligvis bliver mere brun, bliver det jo skyllet af i bruseren. Og vi tør ikke tænke på, hvad der sker med lyst tøj og møblerne…

Så hvad bør du prøve i stedet? Vi foreslår en spray tan, som du hurtigt og nemt kan påføre derhjemme. Den holder meget længere, giver ikke pletter og giver dig ikke en konstant trang til chokolade!

OLIVENOLIE FOR HUDEN

Uanset hvor meget det lokker, at bare tage en flaske olivenolie fra køkkenet og få en fantastisk hud, er der betydeligt bedre alternativer. Hvorfor det? Det er fordi olivenolie ikke synker godt nok ind i huden, eftersom den har for store molekyler. Resultatet bliver, at den lægger sig som en hinde på huden og ikke gør nogen egentlig nytte. Der er mange olier, som er bedre, såsom eksempelvis mandelolie.

ANVEND TAPE FOR AT LYKKES MED EYELINEREN

At anvende tape i ansigtet for at opnå den perfekte vinge er ikke så smart, som det kan lyde. Dels fungerer det ikke, hvis du allerede har anvendt foundation og anden make-up, og dels vil det nok ikke blive så pænt. Det bedste du kan gøre for at opnå vingen, er at øve, øve, øve sig eller muligvis skaffe en eyeliner med stempelapplikator.

TANDPASTA PÅ BUMSER

Nu tænker du måske “Jeg kan sværge, at dette trick fungerede, da jeg var yngre og ikke havde råd til dyre skønhedsprodukter”, og det er muligt, at du har ret. Tidligere indeholdt tandpasta nemlig triclosan, som er bakteriedræbende, men det gør det ikke længere, så invester i stedet i en spot treatment mod bumser!

Den perfekte solbrændthed på blot 2 minutter

LÆS MERE