✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
Kontakt os: [email protected] / +46(0)8-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Sommerfrisk på ingen tid – 5 enkle tips

Sommerfrisk på ingen tid – 5 enkle tips
1 september, 2019 admin
I Blogg

Føler du dig klar til sommeren, eller føles det som om, den er kommet alt for hurtigt? Tykt overtøj bliver skiftet ud med shorts, huen bliver taget af, og pludselig føles det som om, der er brug for en ekstra indsats for at føle sig pæn. Her er fem knep for at blive sommerfrisk på kort tid!

TAG HÅND OM DIN FØDDER

Forkæl dig selv med en pedicure, enten i en salon eller derhjemme. Fødderne har brug for peeling og fugt, og neglene behøver lidt ekstra pleje. Hvis dine fødder er langt fra bløde, kan du prøve eksfolierende fodsokker, men husk, at fødderne vil fælde hud i et par uger bagefter. Hvis du vil undgå død hud overalt, kan du i stedet pakke plastposer om fødderne, efter du har smurt dem ind, og sove med dem på natten over.

OPNÅ EN FLOT SOLBRÆNDTHED

Ingen har vel overset det faktum, at solen kan forårsage hudkræft, hvis det bliver for meget af det gode. Nu kan du i stedet prøve en spray tan med Tanrevel, så undgår du både hudkræft, grimme linjer og kan ovenikøbet lugte godt!

En flot solbrun farve får dig til at se mere frisk og sund ud, og der er næppe noget mere sommerligt!

EPILER ELLER ANVEND VOKS

At barbere benene hver dag er ifølge mange et enormt spild af tid. Epilering eller voksning gør jo ondt (selvom man vænner sig ret hurtigt til det), men det er virkelig det værd, eftersom du derefter kan gå i uger uden at skulle tænke på uønsket hår.

ØJENVIPPEFORLÆNGELSE

At foretage en øjenvippeforlængelse er en anden god måde at se mere frisk ud og det sparer desuden dig meget tid hver morgen. Du behøver heller ikke bekymre dig om mascara, der fælder eller løber, når det bliver varmt og fugtigt.

DRIK EN MASSE VAND

Vand er ikke kun vigtigt for at sikre, at du ikke får hedeslag, det gør også både din hud klarere og din mave fladere, eftersom det er nødvendigt for at fordøjelsen skal fungere korrekt. Et gratis tip, der virkelig gør en forskel, og som desuden vil give dig mere energi! Drik mindst 2 liter om dagen.

Den perfekte solbrændthed på blot 2 minutter

LÆS MERE