✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
Kontakt os: [email protected] / +46(0)8-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Bianca Ingrosso: Så känner jag mig snygg och fräsch – fort

Bianca Ingrosso: Så känner jag mig snygg och fräsch – fort
20 oktober, 2019 christian
I Blogg
bianca ingrosso tanrevel

Vad är det egentligen som får Bianca Ingrosso att känna sig fräsch och kräver minimal effort? Vi har tagit reda på Biancas bästa knep!

Om det är någonting Bianca Ingrosso kan så är det knepen för att se fräsch ut – snabbt. Mellan att sköta sina sociala medier, medverka på tv-inspelningar och driva företag lyckas hon behålla en snygg och fräsch look. Vi tog reda på ett av hennes allra bästa knep – brun utan sol.

– Jag gillar att känna mig fräsch och snygg, men gärna med så få medel som möjligt och det får gärna gå fort. Att vara brun är en sån sak som får mig att känna mig fräsch men jag vill inte sola solarium och jag vill inte vara för mycket i solen, säger Bianca Ingrosso.

En snygg (fusk)bränna är dessutom ett perfekt sätt att behålla sommarglowet året om. Och det blir inte enklare än med Tanrevel. Få en jämn, gyllene färg på nolltid med en spraytan i pocket-size format.

– Den här lilla spraytan maskinen, Tanrevel, en riktig life safer, säger Bianca Ingrosso.

Klicka hem ditt startkit redan nu. Snabbt, smidigt och ett felfritt resultat varje gång.

Fortfarande lite osäker?

Klicka här för att läsa om 7 anledningar till att du kommer älska Tanrevel.

Den perfekte solbrændthed på blot 2 minutter

LÆS MERE