✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
Kontakt os: [email protected] / +46(0)8-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

Beautyhacks til dig, som arbejder på kontor

Beautyhacks til dig, som arbejder på kontor
6 juni, 2019 admin
I Blogg

Sidder du ved skrivebordet det meste af dagen? Så kan det være tilfældet, at du kæmper med tør hud og andre skønhedsproblemer. Men bare rolig, der er enkle løsninger! Her er nogle skønhedstricks, der får dig til at se lige så godt ud, når du kommer hjem, som da du forlod hjemmet!

FAKE SOLBRÆNDTHED

Når man sidder inde hele dagen, kan man ofte føle sig lidt bleg. Derfor er det heldigt, at det er let at skaffe sig en falsk solbrun kulør. Og nej, vi taler ikke om selvbrunere, der lugter grimt og giver dig underlige striber og gule håndflader, men i stedet om en spray tan til hjemmebrug! Alt hvad behøver gøre er at forberede et godt svar på spørgsmålet “hvor har du været på ferie?”.

BEVAR FUGTIGHEDSNIVEAUET UNDER DAGEN

Hvis dit kontor har tør luft, er det meget muligt, at du bliver tør i ansigtet, hvilket ofte kan vise sig ved, at du ser skinnende ud, da ansigtet forsøger at kompensere for tørheden. Men hvordan kan man løse det? Det er enkelt. Hav en fugtgivende face mist ved hånden under dagen – de gør virkelig underværker og er også en god måde at friske dig selv op på, når du egentlig har brug for en lille eftermiddagslur.

SMUGTRÆNING

Du har sandsynligvis allerede hørt, at det at sidde for meget stille ikke er godt for helbredet og ærligt talt, bliver din krop også flottere, hvis du bevæger dig. Prøv at lave nogle squats, hver gang du sætter dig ned, lav tåløft, hvis du står op for at få gang i lægmusklerne og så videre. Og sørg frem for alt for at træne dine skuldre og ryg med jævne mellemrum, så du forbedrer din kropsholdning, hvilket gør hvem som helst smukkere!

BLOTTING PAPERS = LIVREDDERE

Kender du det, hvor man er så blank i ansigtet, at kollegerne begynder at spejle sig i det? Blotting papers løser det problem! De er meget bedre end bare at fortsætte med at børste mere og mere pudder på, hvilket let ser unaturligt ud efter den otteogtyvende gang …

Den perfekte solbrændthed på blot 2 minutter

LÆS MERE