✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
✔️FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING
Kontakt os: [email protected] / +46(0)8-510 50 378

CRUELTY FREE | PFSA FREE | VEGAN | PARABEN FREE

5 produkter som tager dit hjemmespa til et nyt niveau

5 produkter som tager dit hjemmespa til et nyt niveau
6 juni, 2019 christian
I Blogg

Hvem elsker ikke en lille spa-aften efter en lang, stressende uge? Et badekar med lidt badesalt fra købmanden virker naturligvis, men sommetider ønsker man alligevel lidt ekstra luksus. Her er fem produkter, der vil gøre dig til en ekspert på hjemmespa!

1. ELEKTRISK RENGØRINGSBØRSTE

Der er mange forskellige mærker af ansigtsrensebørster, der roterer. Dette er et produkt, der forsigtigt eksfolierer dit ansigt, og som gør, at du vil skulle købe langt færre peeling-produkter i fremtiden. Foreo Luna er et populært mærke af rengøringsbørster.

Følelsen af ​​et 100% rent ansigt er uovertruffen!

2. SPRAY TAN TIL HJEMMESBRUG

At foretage en spray tan på en salon er ret dyrt, men vidste du, at man nu fortiden kan gøre det selv derhjemme? Tanrevel er perfekt, når du vil opnå en solbrændthed, der ser naturlig ud. Det tager kun to minutter! Dette er så tæt, du kommer på en professionel skønhedsbehandling derhjemme, og ingen vil tro, at du ikke har været på stranden hidtil i år!

3. BADEOLIE I STEDET FOR BADECREME

Selvom en badeolie ikke giver det samme dejlige skum som en badecreme, er den oftest meget bedre og mere fugtgivende for din hud. Prøv for eksempel L´occitanes Shea Butter Shower Oil.

4. EN VIRKELIG SKØN KROPSCREME

Når du har badet eller været i brusebad og foretaget alle andre små skønhedsritualer, skal du selvfølgelig smøre dig ind. Og gerne med noget, der har en virkelig beroligende, dejlig duft. Prøv f.eks. Sleepy fra Lush med lavendel, mandelolie og masser af andre herligheder. På den måde tager du også spa-oplevelsen med, når du går i seng, og det bliver mere som et ophold på et spa-hotel.

5. LUKSURIØSE DUFTLYS

Når du vel har prøvet luksuriøse duftlys, vil du aldrig gå tilbage til billige lys, der lugter af kunstige jordbær. For eksempel er lys fra Voluspa helt magisk vidunderlige, og Crisp Champagne med champagne og vanilje samt lidt træagtige toner er en af ​​deres fremragende topsælgere.

Den perfekte solbrændthed på blot 2 minutter

LÆS MERE